Sült petrezselyemgyökér és sárgarépa csíkok kecskesajttal

Amilyen egyszerű, annyira finom, főleg, ha a legjobb minőségű alapanyagokból készül.. A kecskesajt íze nagyon jól harmonizál a petrezselyemgyökérrel és a sárgarépával is.

Hozzávalók:

50 dkg petrezselyemgyökér
50 dkg sárgarépa
friss petrezselyemzöld
15 dkg kecskesajt

bors
olivaolaj

  1. A zöldségeket vágd csíkokra, a petrezselyemzöldet aprítsd fel.
  2. Sózd, borsozd, szórd rá az aprított petruszöldet és forgasd össze olivaolajban az egészet.
  3. Tedd egy sütőtálba, takard le és süsd 200 fokon 20 percig. Vedd le a takarást és süsd, amíg megpirul (kb 30 perc).
  4. Reszeld rá a kecskesajtot és tedd vissza a sütőbe egy kicsit, hogy ráolvadjon a sajt.
  5. Főtt rizzsel, friss salimixxel tálald.